start-upok, kis és középvállakozások részére

Változásmenedzsment avagy profitnövelés felsőfokon

Változásmenedzsment avagy profitnövelés felsőfokon

Üdv a változásmenedzserek blogon

2016. február 05. - Változásmenedzser

Tudjuk, hogy ma Magyarországon alig akad olyan vállalat, gazdasági társaság, amelynek a működésében ne lehetne további pozitív változást végrehajtani. Egy jó vállalatból még jobbat csinálni, igazi menedzsment feladat. De minket azok a kihívások is motiválnak, ahol igazán nagy krízishelyzeteket kell megoldani vagy egy vállalatot az alapoktól kell újra felépíteni.

A változás örök, ezért változások menedzselésére nemcsak a nagyvállalatoknak van szüksége, hanem a kis és középvállalkozások, start up cégek sem tudnak tartósan fennmaradni, ha nem követik a piaci folyamatokat.

A változásmenedzserek blogon elsősorban tapasztalatainkat szeretnénk közzétenni és inspirációt adni minden vállalkozónak, hogy érdemes felvállalni a változásokkal együtt járó kockázatokat, mert ezek viszik előbbre a világot. De nem kell megijedni a krízishelyzetektől sem, mert egy felkészült vállalkozónak a válság sohasem veszély, hanem inkább lehetőség. Használd ki!

Ha személyesen szeretnél velünk kapcsolatba kerülni, vagy bővebb információt szeretnél, keresd fel a  http://valtozasmenedzserek.hu/ oldalt.

Változásmenedzserek.hu csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasmenedzserek.blog.hu/api/trackback/id/tr228362694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása